Grilovaný hermelín s bylinkovým máslem
27. dubna 2018
Kdo by nemiloval grilovaný hermelín :)
Co budeme potřebovat
- 1 hermelín nebo camemebert
- 1 lžičku domácího bylinkového másla
- alobal
- nůž
Příprava
Hermelín si nejprve nařízneme, aby se máslo dostalo až dovnitř a hezky ho ochutilo. Já to vždy naříznu do hvězdičky, ale pozor abyste hermelín neprořízli skrz na skrz, pak by Vám vytekl a přilepil se na alobal což by byla zbytečná škoda. Dále hermelín potřete bylinkovým máslem aby tam byla silnější vrstvička.
Hermelín zabalte do alobalu tak aby se horní část s máslíčkem nedotýkala, uděláte z toho takový měšec. Pak jen dáte na gril nebo nejlepé přímo do rožhaveném uhlí to je úplně nejlepší na takových asi 20 minut. Jako příloha je nejlepší opečený chleba .
Dobrou chuť :)